Üye Ziyaretleri; Yarım Asra yakındır Borsa üyesi, sektörünün duayeni

  • 02.11.2021
  • tarsustb
Üye Ziyaretleri; Yarım Asra yakındır Borsa üyesi, sektörünün duayeni,
Tarsus Ticaret Borsası gerçekleştirdiği üye ziyaretlerinde Borsaya hizmet vermeye gönül vermiş üyeleri ile de istişarede bulunarak talep ve isteklerini dinlemeye, birlikte çözüm üretmeye devam ediyor.
Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı, Özinç Çırçır - Aytekin İnç’i iş yerinde ziyaret etti.
Gündeme dair konular ile Borsanın faaliyetleri üzerinde görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Aytekin İnç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yarım asra yakındır borsa üyesi olmaktan gurur duyduğunu, uzun yıllar Meclis Başkanlığı yaptığını belirterek, “1976 yılında başlayan Borsa üyeliğim, 1985 de Meclis üyeliği ile devam etti. Uzun yıllar Meclis Başkanı olarak görevde bulundum. Tarsus Ticaret Borsası'nın bugün geldiği noktadan büyük memnuniyet ve gurur duyuyorum. Şiar edindiğimiz misyonumuz “BİZ” olabilmek her kuruma, kurumda görev alanlara nasip olmaz. Bu başarı, bu yükseliş tamamen aidiyet duygusu ile tanımlanabilir.”
İnç, birlik ve beraberlik anlayışı içinde yürütülen her iş başarıyı doğurur diyerek “Tarsus Ticaret Borsası , her zaman üyeleri ile onların gücüyle , güveniyle hizmetini yürüyor. Yönetim Kurulu, Meclisi, üyeleri, genel sekreteri ve personeli ile Tarsus'un ekonomi ve ticaretinin yanında sosyo kültürel yapısına dokunuşları ve daha birçok alanda gelişimine önemli katkıları bulunuyor. Borsamızın Tarsus ve ülkenin yararına olan her şeye öncülük edeceğine ve geçmişte olduğu gibi gelecekte de ilkleri gerçekleştireceğine ve daha bir cok başarıya imza atacağına yürekten inanıyorum” dedi.


Başkan Yardımcısı Seçer , “Yarım Asra yakındır Borsa üyesi, sektörünün duayeni bir büyüğümüz olarak Borsamıza verdiğiniz emek ve hizmetler için teşekkür ederiz.Tarsus ekonomisine yön veren tarım sektörünün iş erbaplarının birbirleri ile arasında köprüleri sağlamlaştırma adına organize ettiğimiz bu ziyaretler ile uzun yıllardır Borsa’ya hizmet veren, gönül veren, üyelerimizi de Genel Sekreterimiz ile ziyaret ederek, bir anlamda hem gönüllerini alarak hem de yüzlerini görme imkanı buluyoruz” dedi.
Seçer ziyaretin sonunda Tarsus Ticaret Borsasının gelişmesine katkı sağlayan, emek harcayan Aytekin İnç’e teşekkür plaketi takdim etti.
Üye Ziyaretleri;  Yarım Asra yakındır Borsa üyesi, sektörünün duayeni
Üye Ziyaretleri;  Yarım Asra yakındır Borsa üyesi, sektörünün duayeni
Üye Ziyaretleri;  Yarım Asra yakındır Borsa üyesi, sektörünün duayeni