Üye Ziyaretleri; Sektörde “GÜÇLÜ ve ÖNCÜ” firma

  • 02.11.2021
  • tarsustb
Üye Ziyaretleri; Sektörde “GÜÇLÜ ve ÖNCÜ” firma

Borsa üyelerine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı, Yonca Fide – Rasim Çavaş ve Toygun Çavaş ‘a ziyaretlerinde, pandemi ile birlikte önemi daha da artan gıdanın başlangıcı tohum ve fide sektöründe yaşanan zorlu üretim ve tedarik koşullarına rağmen işletme kapasitesini arttıran yatırım ve istihdama devam etmeleri nedeniyle de plaket takdim ettiler.

Rasim Çavaş, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Yonca Fide olarak güçlü, güvenilir ve kaliteli marka imajlarını korumak geliştirmek için yeni üretim teknolojilerini takip edip uyguladıklarını ve geliştirmeye devam ettiklerini, satış sonrası teknik destek konusunda teknik personel eğitimine önem verdiklerini, gelişen tarım tekniklerini takip edip bu gelişmeleri üreticiyle paylaştıklarını ve her zaman Türk üreticisine hizmet etmeyi misyon olarak belirlediklerini söyledi.
Gündeme dair konular ile Borsanın faaliyetleri üzerinde görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Çavaş, sözlerine şu şekilde devam etti; “İlk ve tek iyi tarım uygulamaları yapan fide tesisi Yonca Fide olarak yıllık 95 Milyon aşısız ve 15 Milyon aşılı sebze fidesi üretiyoruz. Toygun beyde (oğlu) artık firmamızda. Kendi ihtiyacımıza uygun olarak plastik üzerine yeni yatırımımızı da tamamladık.” Dedi.

Başkan Yardımcısı Ali Seçer,”Bölgemiz tarımsal üretim anlamında gerçek bir üs. Tarsus’a ve bölgemize verdiğiniz tarımsal üretimi artıracak yenilikçi yaklaşımınızdan, sektörde güçlü ve öncü firma olarak gerçekleştirdiğiniz yatırımlar, istihdama olan katkınız dolayısıyla tebrik ediyor,bölge ticaretine ve ekonomisine yön veren sektörlerden birinin Tarsus Ticaret Borsası üyesi olmasından memnuniyet duyuyorum “ dedi.

Seçer ziyaretin sonunda Rasim Çavaş ve Toygun Çavaş’a teşekkür plaketi takdim etti.
Üye Ziyaretleri; Sektörde “GÜÇLÜ ve ÖNCÜ” firma
Üye Ziyaretleri; Sektörde “GÜÇLÜ ve ÖNCÜ” firma
Üye Ziyaretleri; Sektörde “GÜÇLÜ ve ÖNCÜ” firma