Yeni Atanan İlçe Emniyet Müdürümüz Ebubekir Fil'e Ziyaret

  • 26.10.2021
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Başkan Yardımcıları Kemal Süheyl Batmaz ve Ali Seçer ile Genel Sekreter Hasan Şanlı Tarsus Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ebubekir Fil'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Emniyet Müdürü Ebubekir Fil'e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Murat Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Tarsus’un ticari, sosyo kültürel ve ekonomisi hakkında bilgi verdiler.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Ebubekir Fil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ,vatandaşın huzur ve güveni noktasında tüm birimlerinde yer alan ekiplerin büyük bir özveri ile çalıştıklarını söyledi. Ebubekir Fil, “Mersin İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yer alan her birimde hizmetimiz oldu.Bizim için önemli olan vatandaşımız can ve mal güvenliğini en iyi şekilde korumaktır." dedi.

Borsa olarak her zaman Emniyet Müdürlüğü ile iç içe çalıştıklarını, ortak bir çok proje yaptıklarını, karşılıklı anlayış ve diyalogla sorunların çözümü konusunda ortak akılda buluştuklarını ve kentin sorunlarına her zaman büyük bir duyarlılık gösterdiklerini belirten Başkan Murat KAYA, Tarsus’un insanlarının sıcak kanlı ve sevecen olduğunu, Tarsus’umuzun hayatın her alanında gelişmesi için,Tarsus’umuz için her zaman hizmetteyiz’’ şeklinde konuştu.
Yeni Atanan İlçe Emniyet Müdürümüz Ebubekir Fil'e Ziyaret
Yeni Atanan İlçe Emniyet Müdürümüz Ebubekir Fil'e Ziyaret