Borsa Başkanı Murat Kaya'nın 10 Kasım Mesajı

  • 09.11.2021
  • tarsustb
Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Borsa Başkanı Murat Kaya, “Ülkemizin gelişen ekonomisi, üreten insanı ile başladığımız işleri, birlik içinde, beraberce istediğimiz hedefe ulaştıracağımıza inancımız tamdır.” dedi.

Başkan Murat Kaya mesajında şunları kaydetti; "İstiklal mücadelemizin önderi, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk;ün, değerini ve güncelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen temel felsefesini doğru ve bir bütün olarak yeniden anlamaya çalışmalıyız. Bugün sarsılmaz bir özgüvenle bir kez daha diyoruz ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'büyük eserim' dediği, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, O'nun işaret ettiği yolda ilelebet yaşayacaktır.

"Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır "

Atatürk 'ün gösterdiği muasır medeniyetleri aşma hedefine ulaşmak, milletimizin her bir ferdine en ileri hayat standartlarını sağlamak için büyük bir seferberlik içindeyiz.İnanıyorum ki Büyük milletimiz, O'nun eserlerine, Cumhuriyetimizin bütün değer ve kurumlarına geçmişte olduğu gibi bugün de, gelecekte de sahip çıkacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk milletinin ışık kaynağı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.


Click the banner to read this article in English or Russian

Borsa Başkanı Murat Kaya'nın 10 Kasım Mesajı