Üye Ziyaretleri; Sektörde “MARKA” olmak için “GÜVEN” şart

  • 20.10.2021
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası gerçekleştirdiği üye ziyaretlerinde üyelerinin talep ve isteklerini dinlemeye, birlikte çözüm üretmeye devam ediyor.
Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı, Sarıkaya Narenciye Paketleme Tarım Ürünleri İnşaat Taahhüt Turizm Nakliye Plastik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi – Hacı Mehmet SARIKAYA’yı iş yerinde ziyaret etti.

Hacı Mehmet Sarıkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Narenciye paketleme tesisleri ve yeni yatırımları hakkında bilgi verdi. Gündeme dair konular ile Borsanın faaliyetleri üzerinde görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Sarıkaya; “Yaklaşık 15 yıldır burada hizmet veriyoruz. Artık Tarsusluyuz. Başta Rusya, Ukrayna olmak üzere, birçok Avrupa ve eski Balkan Ülkelerine yoğun ihracatımız devam ediyor. Kendi ihtiyacımızı karşılamak üzere plastik kasa üretimimize başladık. Bugüne kadar kalite politikasından ödün vermeden ihracat potansiyelimizi sürekli arttırmayı hedeflemekteyiz” diyerek, ihracatta KDV iadelerinin ihracatçılar için önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

“Marifet iltifata tabidir “vecizinden kinaye eden Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Tarsus’un ihracat potansiyelinin artmasına, sektöründe artık bir marka ve güven haline gelen Sarıkaya’yı ve firmasını gerçekleştirdiği yatırımları ve ihracatı dolayısıyla tebrik ederek bölge ticaretine ve ekonomisine yön veren sektörlerden birinin Tarsus Ticaret Borsası üyesi olmasından da duyduğu memnuniyeti belirtti.
Seçer ziyaretin sonunda Sarıkaya’ya teşekkür plaketi takdim etti.
Üye Ziyaretleri; Sektörde “MARKA” olmak için “GÜVEN” şart
Üye Ziyaretleri; Sektörde “MARKA” olmak için “GÜVEN” şart