Üye Ziyaretleri; Bir hayali vardı, hem dünyayı gezmek, hem de ihracat yapmak

  • 14.10.2021
  • tarsustb
Üye Ziyaretleri; Bir hayali vardı, hem dünyayı gezmek, hemde ihracat yapmak
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ile Genel Sekreter Hasan Şanlı Borsa Üyesi Agrohoby Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi – Ali YALÇIN ve Sadık YEMİŞ ’e ziyarette bulundu.

Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek defne ve yağı konusunda tesisleri ve yaptığı iş hakkında genel bilgilendirmede bulundu.
Ticaret, İhracat ve ekonomi üzerine yapılan istişarede , Yalçın , Türkiye’de sanıldığı gibi işsizlik problemi olmadığının, asıl sorunun kalifiye eleman problemi olduğunu belirtti.
Firmalarının 3000m2 açık toplam 5000m2 alanda ağırlıklı olarak tıbbı ve aromatik bitkilerden olan Tarsus'a özgü Toroslarda doğada saf yetişen Defne Yaprağını işleyip Dünyanın 20’den fazla ülkesine ihracatını yapmak ve bunun yanında talep doğrultusunda Kekik ve Biberiye bitkilerini de işlemekte olduklarını belirttiği ziyarette, “Çocukken hayalim ticaretle uğraşarak elde ettiğim gelirle Dünya’yı gezmekti. Galiba yaptığım iş hayallerimi gerçekleştirdiğimi gösteriyor.” dedi.
Yalçın, firma çalışanlarına ve ekibine Borsa tarafından sağlanan Dış Ticaret Eğitimlerinden duyduğu memnuniyeti de belirttiği ziyarette, Borsanın " İşyerinde Dış Ticaret Eğitimi" projesini desteklediğini belirtti."
Seçer, ziyaretlerinin amacında borsa üyelerinin gelişimlerine destek olmak, sorunlarına çözüm üretmek olduğunu ifade ederek," Borsa olarak tüm üyelerimizle yakın ilişki içinde olmaya özen göstermekteyiz. Yaptığımız tüm çalışmaları üyelerimizden aldığımız güçle, güvenle başardık. Karşılaştığınız her sorunda biz Borsa olarak onların en yakın yardımcısı ve sesi olmaya da devam edeceğiz." dedi.
İş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmelerde ve sorunların çözümüne yönelik istişarede bulunan Seçer, Ali Yalçına URGE projesi kapsamında firmasının ihracat kapasitesini artırarak ülke ekonomisine katkılarından ötürü Tarsus Ticaret Borsası olarak teşekkür ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Click the banner to read this article in English or Russian

Üye Ziyaretleri;  Bir hayali vardı, hem dünyayı gezmek, hem de ihracat yapmak
Üye Ziyaretleri;  Bir hayali vardı, hem dünyayı gezmek, hem de ihracat yapmak
Üye Ziyaretleri;  Bir hayali vardı, hem dünyayı gezmek, hem de ihracat yapmak