Tarsus Ticaret Borsası personelleri Eylül ayı "Personel Toplantısı" 'nı gerçekleştirdi.

• 01.10.2021
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Eylül ayını değerlendirdikleri personel toplantısında, Ağustos ayında gerçekleşen Akreditasyon İzleme Kurulu'nun toplantı değerlendirmelerini, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan "İhracat Destek Ofisleri İşbirliği Protokolü” uyarınca Ticaret Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde belirlenen oda ve borsalarda kurulan İhracat Destek Ofisleri arasında yer alan Tarsus Ticaret Borsası , “İhracat Destek Ofisleri Tecrübe Paylaşımı” Toplantısı’nın ihracatçı üyelerimiz açısından durum değerlendirmesi, Kırşehir Ticaret Borsası kıyaslama ziyaretinin değerlendirilmesi, Genel Sekreter tarafından hazırlanan 77 sayfalık TARSUS’lu girişimci ve çiftçilerimiz için yönlendirici mahiyette hazırlanan TARSUS Tarımı ve Hayvancılık Destekleri Rehberi, Yüksek düzeyde tescil işlemi yapan, ihracat gerçekleştiren, tescil işlem hacmi gerçekleştiren, yatırım yapan üye ziyaretleri konularında değerlendirmede bulundular.
2022 yılı Stratejik Plan revizyonu kapsamında Genel Sekreter tarafından geliştirilen frekans analizine dayalı uzaktan ziyaret yöntemiyle, 3 bölümden 4 gruptan oluşan paydaş görüş ve memnuniyet programı personellere anlatıldı.
Ekim ayı etkinlikleri ile faaliyetlerinin yeniden revize edildiği toplantıda Borsanın hizmet ve faaliyetlerinde aksama yaşanmaması konusunda bilgi alış verişinde bulundular.
Personellerin iş planları ve 2021-2025 Stratejik Planının Eylül ayı sonu itibariyle gerçekleşme performansının paylaşılmasının ardından Personellerin “Öneri ve Talepleri” alınarak toplantı sona erdi.