Eylül Ayı Meclis Toplantısında Mahmut Soysal'a Plaket

  • 29.09.2021
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası’nın Eylül ayı Meclis toplantısında, 1992 yılından bugüne kesintisiz olarak Meclis Üyesi ve son iki dönemdir de TOBB delegesi olan Mahmut Soysal’a ‘Hizmet Şeref’ plaketi verildi.
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, plaket takdim töreninde yaptığı konuşmasında, insanların yaptıkları hizmet ve ifa ettikleri görev süresi içinde anılması ve övülmesi gerektiğini belirterek “Ben öncelikle 30 yıldır kesintisiz Borsa Meclis Üyemiz ve TOBB delegemiz sayın Mahmut Soysal'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tarsus Ticaret Borsamızın bu zamana kadar göstermiş olduğu tüm başarı ve çalışmalarını hep birlikte, el birliği, gönül birliği ve akıl birliğiyle elde ettik” dedi.
“Biz bir aileyiz ve hep birlikte güzeliz” diyen Başkan Murat Kaya “Biz olduğumuz için hep birlikte daha güçlü oluyoruz. Biz göreve geldikten sonra Yönetim Kurulum ve Meclisim ile birlikte ‘ben değil biz’ felsefesi ile yolumuza devam ettik. ‘Ben değil biz’ demeyi hepimiz birbirimize aşılamak durumdayız. Şunun altını da çizerek belirtmek isterim ki, bugün ülkemizin içinde bulunduğu duruma bakarsak ‘sevgi dilinin’ ne kadar önemli olduğunu anlarız. Kavga kültürü ile hiçbir kurum bir yere gelemez. Bugün burada yaşadığımız mutluluk hep birlikte olmanın mutluluğudur. Ben bu vesileyle başta Mahmut Soysal'a başta olmak üzere Borsamıza hizmet eden tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi arkadaşlarımı yürekten kutluyor ve başarı dolu nice yıllar diliyorum” ifadesini kullandı.
Borsa Meclis Üyesi Mahmut Soysal ise, Tarsus Ticaret Borsası’nın her geçen gün büyüyerek yaptığı çalışmalarla hem kentimize hem de ülkemize değer katmaya devam ettiğini belirterek, “Birlik ve beraberlik halinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur. Hamdolsun ki Borsa olarak geçmişimize güveniyoruz, geleceğe de emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün burada ‘Hizmet Şeref’ plaketi ile beni onurlandıran başta Borsa Başkanımız ve yönetimi olmak üzere tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Plaket töreninin ardından Borsa Başkanı Murat Kaya ve Meclis üyeleri, günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.
Eylül Ayı Meclis Toplantısında Mahmut Soysal'a Plaket
Eylül Ayı Meclis Toplantısında Mahmut Soysal'a Plaket
Eylül Ayı Meclis Toplantısında Mahmut Soysal'a Plaket
Eylül Ayı Meclis Toplantısında Mahmut Soysal'a Plaket