Üye Ziyareti; İhracatta genç girişimci Süleyman Müsna

  • 28.09.2021
  • tarsustb
Üye Ziyareti; İhracatta genç girişimci Süleyman Müsna
Borsanın URGE projesi ile “Yeni Nesil” ihracatçı Müsna Tarım-Süleyman MÜSNA’ya Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı ziyarette bulundular.
Borsa heyetinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Süleyman Müsna, ile gerçekleşen sohbette Borsanın yurt dışı faaliyetlerinde gösterdiği başarılı çalışmaların firmasına yansıyan olumlu yönlerden bahsederken, son yurt dışı gezisi ve “Romanya Pazarı ve Giriş Fırsatları” konulu seminerle kazanımlarının firmaları için çok büyük bir tecrübe olduğunu anlattı.
Özellikle Borsanın yurt dışı pazar araştırma konusunda verdiği hizmetten memnuniyetlerini dile getiren MÜSNA, “Hangi ürünü hangi Ülke pazarına satmamız konusunda Borsa tarafından sağlanan destek bizim için çok yararlı oluyor. Borsanın yurt dışındaki pazar araştırmalarının öğretici ve eğitici olduğu gibi iş yerlerimizde , pandemi de dahi yüz yüze verilen eğitimlerle de sorularımıza cevap buluyoruz. İhracata adım atarken “Ne Olacak Kaygımız” vardı. Tabi ki genç bir iş insanı olarak bu kaygılarımı taşımam normal. Ancak, Borsanın ihracat konusunda sağladığı katkı , öğreti ve bilgi paylaşımı beni cesaretlendirdi.
Yurt dışı olarak bir Rusya pazarı var derken 2 yılda Avrupa pazarına da giriş yaptık. Çok şükür iyi bir şekilde gidiyoruz. Tabiki ihracatta bir takım karşılaştığımız sorunlar oluyor. Şu an için lojistikte yaşadığımız sorunlar var. “dedi.
İş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmelerin istişare edildiği ziyarette, olası tüm sorunların çözümü noktasında hizmet vermekten, çözüm aramaktan hiç bir şekilde imtina etmeyeceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Seçer, “ Yeni Nesil iş insanı ve yeni ihracatçı olarak başarılarının devamını dilerim. İhracatta genç girişimci bir kardeşimizin attığı adımlar bizleri memnun ediyor. Ülke ekonomisine katkılarından ötürü Tarsus Ticaret Borsası olarak teşekkür ederim.”dedi.
Ziyaretin sonunda Seçer, Süleyman Müsna’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Click the banner to read this article in English or Russian

Üye Ziyareti; İhracatta genç girişimci Süleyman Müsna
Üye Ziyareti; İhracatta genç girişimci Süleyman Müsna
Üye Ziyareti; İhracatta genç girişimci Süleyman Müsna