Başsavcı Mustafa Çelenk’e ‘Hoş Geldiniz’ Ziyareti

  • 24.09.2014
  • tarsustb

Borsamız Yöanetim Kurulu Başkanı Murat Kaya , Meclis Başkanımız Tevfik Başarır ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Kemal Süheyl Batmaz ile Ramazan Hıdıroğlu  Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mustafa Çelenk’e ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.Başsavcı Mustafa Çelenk’i ziyaretlerinde görevinde başarılar dileğinde bulundular.

 

Başsavcı Mustafa Çelenk, Borsamızın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İş dünyası ülkemiz için çok önemli. Yarattıkları istihdam, yarattıkları katma değer ve milli gelire sağladıkları katkılar gerçekten çok önemlidir. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyoruz. Ziyaretinize teşekkür ederim” dedi.

 

Başkan Muarat KAYA , Borsamız ve borsamızın hizmetleri ve hitap ettiği sektörler hakkında Başsavcı Mustafa Çelenk’i bilgilendirdi. Bölge ve ülke kalkınmasına katkı sağlamak için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirten Başkan Murat Kaya “Sağduyu, hoşgörü ve karşılıklı diyalog ile sorunları hep birlikte el ele vererek beraber çözeceğimize inanıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bugünde her konuda sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizim buluştuğumuz ortak paydamız Tarsus’tur. Tarsus’un her anlamda sosyal, ekonomik, beşeri, kültürel kalkınma konusundaki tüm hamlelere elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Sizede hoş geldiniz diyor, yeni görev yeriniz olan Tarsus’umuzda başarılar diliyoruz” diye sözlerini tamamladı.

 

Başsavcı Mustafa Çelenk’e ‘Hoş Geldiniz’ Ziyareti