Meclis Başkanı Ekincioğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

• 28.08.2021
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda milletimizdeki vatan sevgisi ve bağımsızlık aşkına vurgu yaparak şunları söyledi:" Bizler her zaman olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, belirlenmiş olan hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz.
Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi'nin 99'ıncı yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.
Bize düşen görev; Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin en güçlü ülkesi olan Ülkeme miras olan Cumhuriyetimizi korumaktır.
Meclis Başkanı Ekincioğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı