ULUSLARARASI ÇAĞDAŞ SANATLAR MÜZESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

• 24.08.2021
Çukurova Çağdaş Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Borsa'yı ziyaretlerinde kurulmasını planladıkları "Uluslararası Çukurova Çağdaş Sanatlar Müzesi" ve yürüttükleri diğer projeler hakkında Başkan Murat Kaya ile istişarede bulundular.
Girişim İnisiyatifi Öncüsü ve Vakıf Sekreteri Aydan Dirik ile birlikte ziyarette bulunan vakıf heyeti vakıf çalışmalarına heyecanla katılan, destek veren herkese, teşekkürlerini sunduklarını ifade etti.
Ziyaretten ötürü teşekkür eden Başkan Murat Kaya “Yakın zamanda kurulan vakfın yöneticilerini böyle bir birlikteliğin yaratılmasını sağladıkları için tebrik ediyor, teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette, oldukça elverişli ve olanakları yüksek bir tarihe sahip bir coğrafyada açılması planlanan ULUSLARARASI ÇAĞDAŞ SANATLAR MÜZESİ ile vakfın yürüttüğü diğer projeler hakkında istişarede bulunuldu.
ULUSLARARASI ÇAĞDAŞ SANATLAR MÜZESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI