İhracat Destek Ofisleri Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Gerçekleşti

• 20.08.2021
Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan "İhracat Destek Ofisleri İşbirliği Protokolü” uyarınca Ticaret Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde belirlenen oda ve borsalarda kurulan İhracat Destek Ofisleri arasında yer alan Tarsus Ticaret Borsası , “İhracat Destek Ofisleri Tecrübe Paylaşımı” Toplantısı’na katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda gerçekleştirilen, oda ve borsa temsilcilerinin katıldığı söz konusu toplantıda İhracat Destek Ofisi bünyesinde hayata geçirilen projelerin başarıyla sürdürüldüğü, İhracat Destek Ofislerinin firmaların dış ticaret kapasitesini geliştirmeye yönelik önemli faydalar sağladı belirtildi.
Düzenlenen toplantının, ilerleyen süreçte kurumlar arasında yapılacak işbirlikleri ve gerçekleştirilecek faaliyetler açısından büyük önem taşıdığı ifade edilerek ülkemiz için hedeflenen ihracat rakamlarına ulaşılması için çalışmaların, proje üretilmesine önem verilmesi söylendi.
İhracat Destek Ofisleri Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Gerçekleşti