Başkanımzıdan Kurban Bayramı Mesajı

• 03.10.2014

Biz, bağımsız, onurlu ve milli değerlerine sahip öyle bir milletiz ki; birlikte üzülür, birlikte seviniriz. Biz, tasada ve kıvançta ortak duyguları sahipleniriz. Bu değerlerimiz bayramlarda daha da artar.Bizim için bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır. Acılarımızı yüreğimize gömerek, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak kucaklaşmaktır Bayramlarımız.

Birbirimize daha çok yaklaşmanın; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri olan yaklaşan Kurban Bayramın da kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum.Kurban Bayramınızı kutluyor, sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.

Başkanımzıdan Kurban Bayramı Mesajı