Vergi Dairesi Müdürlerine Ziyaret

  • 11.09.2014
  • tarsustb

Borsamız Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Kemal Süheyl Batmaz ile Ramazan Hıdıroğlu , Kızıl Murat Vergi Dairesi Müdürü Ahmet  Hatipoğlu ile Şehitkerim Vergi Dairesi Müdürü Veysel Yurtlu’ya hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretin ilk durağı; Şehitlerim Vergi Dairesi Müdürü Veysel  Yurtlu ‘ya oldu. Vergi Dairesi Müdürü Hatipoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vergi bilincinin ileri seviyelere taşıma doğrultusunda ortak çalışmalara imza atabileceklerini söyledi.

Ziyaretin ikinci durağı ise Kızıl murat Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Hatipoğlu’na oldu. Şehitkerim Vergi Dairesi Müdürü Veysel Yurtlu’da gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitimli ve bilinçli bir kesimle çalışmaktan büyük memnuniyet duyacağını kaydetti.

Başkan Murat Kaya; Tarsus’un ticari ve tarımsal potansiyelin çok yüksek olduğunu, Borsa olarak vergi konusunda hassas davranıldığını ifade ederek, “ Son yıllarda vergi dairelerimize, kendini mükellefleri ile kurduğu yapıcı ve olumlu diyalogtan dolayı teşekkür ederim.Eskiden vergi ve mali konular denildiğinde tedirgin olan mükellefler bu olumlu iletişim sayesinde daha rahat hale gelmişlerdir.Bizler devletimizin sunduğu hizmetlerden nasıl istifade ediyorsak, bunun karşılığında da biz mükellefler de ödediğimiz vergilerde duyarlı olmamız gerektiği bilincindeyiz.” Sözleri ile vergi dairesi müdürlerimize yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Vergi Dairesi Müdürlerine Ziyaret
Vergi Dairesi Müdürlerine Ziyaret
Vergi Dairesi Müdürlerine Ziyaret