Meclis Başkanı Ekincioğlu Ramazan Bayramını Kutladı

  • 12.05.2021
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İ. Hakkı Ekincioğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı kutlama mesajında bayramın, İslam alemine barış, huzur ve refaha vesile olmasını diledi.
Rahmetiyle birlikte bereket dolu günlerin yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden Ekincioğlu şunları dile getirdi:
“Bir kez daha mübarek Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duygularımızın, inançlarımız, örf ve adetlerimizin uygulanıp sergilendiği, , kardeşlik ve dostluk bağlarımızın arttığı, birliğimizin şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, küskünlerimizin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günlerdir. Verdiği huzur ve insan olmanın yüceliğiyle birleşen bayram sevinçlerimiz geleceğe yönelik umutlarımızı yeşertmekte, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim.

Meclis Başkanı Ekincioğlu Ramazan Bayramını Kutladı