AK Parti Yeni Yönetiminden Borsamıza Ziyaret ORTAK PAYDAMIZ TARSUS

• 05.09.2014

Borsamıza ziyarette bulunan Tarsus Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ve yeni yönetim kurulu üyeleri Borsa Başkanımız Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerimizce karşılandı. Sohbet ve ziyaretin içeriği  genel olarak” Ortak Paydamız Tarsus” konusunda gelişti.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldız yaptığı konuşmada bir süre önce atandığı başkanlık görevinde yeni yönetimi büyük bir titizlikle oluşturduğunu belirterek, daha önce birlikte çalıştığı eski yönetim kurulu üyelerinden hiçbirini genel merkezin talimatıyla yeni yönetime almadığını, ancak onlarla da birlik ve beraberlik içinde AK Partinin başarısı için çalışacaklarını, AK Parti’yi daha da başarılı kılmaya çalışacaklarını ifade etti. “Tarsus’ta Ak Partide yeni bir sayfa açarak görevimize başlıyoruz.” dedi.

Başkan Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizim için Ortak Payda Tarsus olmalıdır. Seçimler bitti. Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır.Tarsus için her kesim, her siyasi parti hiçbir menfaat gözetmeksizin Tarsus’un geleceği için çalışmalıdır. Sizlerin bu heyecan içinde olduğunu biliyorum.Tarsus gerek ekonomisi gerek sosyal hayatı açısından fakirleşmiş durumda.Bizimde ağırlıklı olarak üzerinde durduğumuz Tarsus’a bir devlet üniversitesi kazandırılması ve Tarım İhtisas Organize Sanayi kurulması çalışmalarımız ise devam ediyor. Üniversite konusunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Ağustos ayı içinde yapılan  7. Sanayi ve Ticaret Şurasında konuşma fırsatım ve Devlet üniversitesinin Tarsus ‘ta kurulması heyecanımızı Tarsus olarak hissettiğimizi dile getirme fırsatım oldu. Ekonomik, sosyal, beşeri ve kültürel her konuda ortak paydamız Tarsus olmalı ve bizler bu konuda her zaman beraber çalışmaya hazırız. Tarsus Ticaret Borsası bugün üyeleri nezrinde 2 bini aşkın kişiyi istihdam etmekte ve bunun yanı sıra binlerce kişinin de dönemsel olarak istihdamını sağlamaktadır. Borsa olarak 2 Milyarlık bir işlemi Tarsus ekonomisine üretiyor ve kazandırıyoruz.Tarsus Kalkınma ve İşbirliği Konseyinin bu yıl yürütmesi ve başkanlığını devir aldım. Tarsus taki STKların tamamını bu çatı altında bir araya getirdik. Güzel ve yararlı çalışmalarımız oldu. Bizler sizlerinde gayretleri ile daha iyiyi ve güzeli Tarsus’a sunacağımıza inanıyoruz. Sizlere hayırlı olsun diler ve zorlu görevinizde başarılar dilerim.” Yeni binamız hakkında Ak Parti yöneticilerine bilgilendirmede bulundu.

AK Parti Yeni Yönetiminden Borsamıza Ziyaret ORTAK PAYDAMIZ TARSUS