ÇKA Genel Sekreteri Dr. Konuralp Sezgili'den Ziyaret

  • 02.09.2014
  • tarsustb

ÇKA Genel Sekreteri Dr. Konuralp Sezgili ve ÇKA Proje Uygulama Birimi Başkanı Türker Dölekoğlu Borsa Başkanımız Murat KAYA’ya ziyarette bulundu.

ÇKA Genel Sekreteri Dr. Konuralp Sezgili borsamızın kazandığı proje ile Ülkemize ve bölgemize yenilikçi bir anlayış getireceğini umduğunu söyledi.

Başkan Murat KAYA KAYA ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tarsus Ticaret Borsası bölgenin kalkınması, rekabet gücünün sağlanması, yenilikçilik ve girişimcilik kapasitesinin geliştirilmesi açısından Çukurova Kalkınma Ajansı önemli bir misyon üstlenmiştir.Bu bağlamda yenilikçi ve istihdam sağlayıcı projelerin de hayat bulması ile  ÇKA misyonuna ulaşmış olacaktır.Proje konularında borsa olarak biz biraz geride kaldık, ancak sıçrayışımız devam edecektir.Amacımız hem üyelerimize hem de üreticilerimize Kazandığımız proje ile daha kaliteli , daha rekabet edici, ve daha çok kazanç elde edilebilecek bir sistemi yürütmeyi başaracağız.” Borsamızın kazandığı Tarsus Ticaret Borsası ÇKA ile Borsacılıkta Türkiye’de Bir ilke İmza Atıyor  proje konusunda ÇKA Genel Sekreteri Dr. Konuralp Sezgili ve ÇKA Proje Uygulama Birimi Başkanı Türker Dölekoğlu’na bilgilendirmede bulundu.

 

 

ÇKA Genel Sekreteri Dr. Konuralp Sezgili'den Ziyaret