TADER'den Ziyaret

  • 02.09.2014
  • tarsustb

Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih Özsu ve yönetim kurulu üyeleri, Borsa Başkanımız Murat KAYA’yı  ziyaret etti.

Özsu, ziyarette yaptığı konuşmada, şimdiye kadar 50'den fazla etkinlik düzenleyerek, Tarsus'un tanıtımına Ankara’dan katkı sunmaya çalıştıklarını, bu katkıların çoğunluğu Tarsus Ticaret Borsası aracılığı ile sağlandığını  teşekkür ederek belirtti.

Tarsus İçin El Ele Projesi kapsamında gençlerin kendi memleketlerinde birbirleriyle daha fazla kaynaşmalarını sağlamak istediklerini ifade eden Özsu, şöyle devam etti:

"Tarsuslu üreticilerle gençleri bir araya getirmek istiyoruz. Bu bağlamda bazı mahalle olan köylerimizi ziyaret ettik. Ankara'da yaşayan Tarsuslular olarak bir araya gelip, kentimizin ruhunu yaşatmak için yola çıktığımızdan bu yana 18 ay geçmiş. Bu zaman diliminde 50'ye yakın etkinlik düzenledik. Etkinliklerin bir kısmıda Tarsus Ticaret Borsası tarafından birlikte hayata geçirildi.Ancak bizim en çok önemsediklerimiz arasında bulunan Tarsuslu üniversiteli öğrencilerimize burs sağlamak oldu. Bunun için çok çalıştık ve çalışıyoruz. Tarsuslu hayırseverlerden bu anlamda katkı bekliyoruz."

Başkan Murat KAYA ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TADER'in faaliyetlerini desteklediklerini, Ankara’da böyle güzel bir kurumun varlığından duyduğu heyecan ve sevinci dile getirdi.Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Murat KAYA, “Görevler vakitlerden fazladır. Vakitten yararlanmak için başkasına yardımınızı esirgemeyin. Yapacak bir göreviniz varsa onu en kısa yoldan en güzel şekilde bitirmeye çalışın. Doğduğunuz ve büyüdüğünüz şehri unutmayın. İnsanlar bu devirde sevdikleri işi bulamayabilirler, ancak işlerini sevmek ellerindedir.  İşini seven ise hem mutlu olur, hem de daha başarılı. Sıradan biri olmayın. Muhakkak herkesten değişik ve sıradışı yönleriniz mutlaka olsun. eniliklere ve teknolojik gelişmelere açık olun. Para kazanmayı değil bilgilenmeyi, insanlara faydalı olmayı, sıkıntılı ve dertli kişilere yardımcı olmayı hedef edinin.”

 

TADER'den Ziyaret
TADER'den Ziyaret
TADER'den Ziyaret
TADER'den Ziyaret
TADER'den Ziyaret