Meclis Başkanı Ekincioğlu 23 Nisan ve TBMM'nin Yıldönümünü Kutladı

  • 22.04.2021
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Ekincioğlu mesajında; "Cumhuriyetin en önemli kurumlarından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. Yıl dönümünü ve Milli Egemenlik Çocuk Bayramını büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. “Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir” diyen Gazi Mustafa Kemal, bu güzel ve anlamlı günün asıl coşkusunu da gelecekte ona sahip çıkacak olan çocuklarımıza bırakmıştır.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın,Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım " dedi.
Meclis Başkanı Ekincioğlu 23 Nisan ve TBMM'nin Yıldönümünü Kutladı