Başkanımızdan 30Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

  • 29.08.2014
  • tarsustb

Asırlar boyu hürriyet sevdasında tüm dünyaya örnek olmuş Aziz Türk Milleti, mukaddes vatan topraklarının işgal edildiği dönemde verdiği onurlu mücadele sonunda kazanıldığı Büyük Zafer’in 92. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve coşkusunu yaşamaktadır.
30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.
Türk Milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.
Bizlere bugünümüzü armağan edenlerin zaferi ve bıraktıkları miras, çok az Millete nasip olacak kadar büyük ve onurlu bir sorumluluktur. Hem bizden öncekilere hem de bizden sonrakilere karşı taşıdığımız sorumluluk ağır ancak, bir o kadar da gurur vericidir.. Bu bilinçle her gün bir basamak daha yükselmek için neler yapabileceğimizin hesabını yapmalı, emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere çok daha iyi koşullar altında teslim etmeliyiz. Zaferimizin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, halkımızın bu büyük bayramını yürekten  kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Başkanımızdan 30Ağustos Zafer Bayramı Mesajı