Borsa 2020'nin Son Meclis Toplantısında ; "Önce Sağlık" dedi.

  • 05.01.2021
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Meclisi, yılın son Meclis toplantısını Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu başkanlığında gerçekleştirdi.

Video konferans aracılığıyla yapılan yılın son Meclis toplantısında, Covid-19 salgınının gölgesinde zor bir yıl olarak geçen 2020 yılının değerlendirilmesi yapılırken, 2021 yılının rahatça nefes alabildiğimiz, birbirimize kavuşacağımız, sarılacağımız, üretim gücümüzün, istihdamının artacağı, sağlıklı ve bereketli bir yıl olması temennisinde bulunuldu

Tarsus başta olmak üzere, bölge ve ülke ekonomisindeki, ticaretindeki gelişmeler ile tarım ve diğer sektörlerin durumunun görüşüldüğü toplantının ardından Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, 2021 yılının hem ülkemiz hem de bölgemiz adına sağlıklı ve hayırlı bir yıl olması temennisinde bulundular.

Yeni Yılın, ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Meclis Başkanı Ekincioğlu “Pandemi tüm dünyayı tehdit ederken biz her yaşadığımız kötü günün ardından birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yeni güne uyandık. İnanıyorum ki; Ekonomimizin güçlenmesi adına İş Dünyası olarak çalışmalarımıza daha fazla sarılacak ve başta ülkemiz olmak üzere bölge ekonomisine de daha fazla katkıda bulunacağız. Üretimin, ticaretin ve ekonominin güçlendiği, bir yıl olarak 2021 yılının Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ise, Covid-19 salgınına rağmen iş dünyasının, 2020 yılında kendi üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğini ve bu performansın göstergelere de olumlu yansıdığına vurgu yaparak “Ben öncelikle temsil ettiğimiz camiaya mensup tüm üyelerimize, bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte de ülkemizin her alanda, her anlamda dünyada hak ettiği yeri alması için üretim, ihracat ve istihdam odaklı bir anlayışla gelecek nesillerimiz için çalışmalıyız” ifadesini kullandı.

Ülkemiz geneli yaşanan pandemi sürecine rağmen 2020 yılının Tarsus Ticaret Borsası adına başarılı ve etkin geçirilen bir yıl olduğunu belirten Başkan Kaya, “Bugüne kadar olduğu gibi bizlere gelen yerel ve bölgesel sorunları, talepleri, görüşleri anlık olarak ilettiğimiz ve yaşamış olduğumuz sıkıntılara kayıtsız kalmayan, alınan ekonomik tedbirler konusunda gece-gündüz çalışmalarını başarıyla sürdüren TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerine de şahsım ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.

2021 yılında hedeflerimize ulaşmak istiyorsak, geride kalmak istemiyorsak, her zaman bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle, Borsamız üyeleri başta olmak üzere Tarsuslu tüm vatandaşlarımızın Yeni Yılı’nı en içten dileklerimle kutlarım” şeklinde sözlerini tamamladı.

Borsa 2020'nin Son Meclis Toplantısında ; "Önce Sağlık" dedi.