• 30.12.2020
Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu'nun Yeni Yıl Mesajı
2021 yılının yepyeni başlangıçlar getirmesini dileyen Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu yapmış olduğu açıklama da ; " Geriye dönüp baktığımızda içimizde, biriktirdiğimiz milli birlik ve beraberlik ruhunun yeniden uyandığı bir yıl olduğunu görüyoruz. Pandemi tüm dünyayı tehdit ederken biz her yaşadığımız kötü günün ardından birlik ve beraberlik ruhu içerisinde uyandık.
İnanıyorum ki; Ekonomimizin güçlenmesi adına İş Dünyası olarak çalışmalarımıza daha fazla sarılacak ve başta ülkemiz olmak üzere bölge ekonomisine de daha fazla katkıda bulunacağız. Üretimin, ticaretin ve ekonominin güçlendiği, bir yıl olarak 2021 yılının Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" Dedi.

Click the banner to read this article in English or Russian