Başkanımızdan Kadir Gecesi Tebrik Mesajı

• 23.07.2014

Kadir Gecesi kulun, Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah bu gecede rahmet ve bağışlanmasını sağanak halinde yeryüzüne indirir. Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır.

Birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gün ve gecelerin önemini daha iyi idrak ederek, bu mübarek gecede, bu güzel vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimizi, felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki tüm insanlar için sevginin, barışın ve huzurun olması en büyük dileğimizdir.

Herkesin, Mübarek Kadir Gecesini tebrik eder, ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini, insanlığın hayrına ve hidayetine vesile olmasını YÜCE ALLAH’tan niyaz ederim.

Başkanımızdan Kadir Gecesi Tebrik Mesajı