Başkan Murat Kaya'nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

  • 23.11.2020
  • tarsustb
Öğretmenlerin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli aktörler olduğunu söyleyen Başkan Murat Kaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda;“ Ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır öğretmenlerimiz.”ifadesini kullandı.
Başkan Murat Kaya, “Öğretmenlik, bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı da ifade etmektedir. Bu kutsal meslek, sınırları, okul ve sınıf duvarları ile tarif edilemeyecek kadar saygın ve ağır sorumluluk isteyen ; sevgi ve fedakârlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslektir. Çünkü, bu onurlu mesleğin malzemesi insandır.
Pandemi sürecinde dahi öğrencilerinin öğrenmesine, eğitilmesine çaba sarf eden, bu kutsal mesleğin mensupları, Ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımıza her türlü bilgi ve beceri ile donatmaya devam etmektedir.
Kıymetli öğretmenlerimiz,
Sizlerin geçmişte olduğu gibi günümüzde de geleceğimizi şekillendirecek mimarlar olduğunuza inancımla, Anadolu’muzun her köşesinde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış topraklarımızdaki bu aydınlık yüzlerin çoğalması temennisiyle, görevlerini özveriyle yerine getiren öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyor, yıllarını bu mesleğe adamış emekli öğretmenlerimize sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyor, ebediyete intikal eden değerli öğretmenlerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum.” Dedi.

Click the banner to read this article in English or Russian

Başkan Murat Kaya'nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı