Başkan Murat Kaya'nın 10 Kasım Mesajı

  • 09.11.2020
  • tarsustb
Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, " Cumhuriyeti bizlere emanet edenlere sözümüzdür ki; Emaneti çağdaş medeniyetler yolunda zirveye doğru götüreceğiz. Bu görev bu ülkeyi kanlarıyla canlarıyla kuranlara borcumuzdur " ifadesini kullandı.
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, “Üzerimize düşen çok daha önemli bir görev var; Türkiye Cumhuriyeti’ni ekonomi, sosyal ve kültürel alanda zirveye taşımak. Türkiye ekonomisini dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi haline getirmek.
‘Tek bir şeye ihtiyacımız var o da çalışmak. Refah ve saadet ancak çalışkan insanların hakkıdır ’ diyerek bizlere çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmemizin, yorulmaksızın gayret etmemizin, çalışmak ve üretmekle sorumlu olduğumuzu hatırlatan sözüyle ülkemizi çağdaş medeniyetler yolunda zirveye doğru götürecek emanetlerini milli egemenlik ve demokrasi anlayışını, çağdaş uygarlık hedefleriyle daima koruyacak ve yaşatacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin müreffeh geleceğine olan inancımızı, bunun için var gücümüzle çalışacağımızı yineleyerek Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyoruz
Başkan Murat Kaya'nın 10 Kasım Mesajı