Dijital Pazarlama Trendleri ve Online Pazar Yerlerine Giriş Weinarı; 05 Kasım 2020 saat 14:00

• 22.10.2020

Dijital pazarlama, geleneksel pazarlamanın tahtını giderek daha fazla sarsıyor. Bu nedenle dijital dünyada varlık göstermek isteyenler için yeni trendleri takip etmek ve aynı zamanda bunlara başarıyla uygulamak, uzun vadede verim sağlayabilmek açısından büyük önem taşıyor.

Bu trendler ve yöntemlerin yanı sıra pandemi ile birlikte ayrıca önem kazanan online satışa hazırlık aşaması olan “Dijital Pazarlama Trendleri ve Online Pazar Yerlerine Giriş” kuralları ve satış yöntemlerini anlatacağımız 05 Kasım 2020 Salı günü saat 14:00 de düzenleyeceğimiz Webinar’ımıza davetlisiniz.

WEBİBAR PROĞRAMI

Dijital Dönüşüm” dünyasında, sektörünüz veya hangi ürün ve hizmetleri sunduğunuz fark etmeksizin dijital pazarlama trendlerini göz ardı etmek imkansız. Bir zamanlar (çok da uzun olmayan bir süre önce), işletmelerin bir web sitesi ve belki bir Facebook sayfasına sahip olmaları yeterliydi. Ancak şimdi dijital dünya o kadar hızlı gelişiyor yeni trendlere hakkıyla ayak uydurmak oldukça güçleşti.

Başlıca bu trendler ve yöntemlerin yanı sıra pandemi ile birlikte ayrıca önem kazanan online satışa hazırlık aşaması olan Pazar Yerlerine giriş kuralları ve satış yöntemlerini anlatacağımız Webinar’ımıza davetlisiniz.

Konu başlıkları;

•             Dijital Dönüşüm ve Yeni Teknolojiler

•             Dijital Pazarlama İstatistikleri

•             Dijital Pazarlama Nedir

o             Web Sitesi Tasarımı

o             SEO

o             İçerik Pazarlama

o             Sosyal Medya

o             Reklam

o             E-mail Pazarlama

o             Dijital PR

o             Pazarlama Otomasyonu

•             Online Pazar Yerlerinde Satış

o             Neden Online Pazar Yeri

o             Gerekli Evraklar ve Başvuru Süreci

o             Satış Sürecini Nasıl Yönetiriz?