ADANA VERGİ ÖDÜL TÖRENİ

• 04.03.2013

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası ve Adana Ticaret Borsası tarafından düzenlenen Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni’ne Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Kozacıoğlu ile Meclis Başkanı Aytekin İnç katılımda bulundu.ADASO ‘da yapılan ön toplantıdan sonra Seyhan Otelinde gerçekleştirilen ödül törenine geçildi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası ve Adana Ticaret Borsası tarafından düzenlenen Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada, Kredi Kayıt Bürosu ile yaptıkları çalışma sonucunda, artık çek verenlerin izniyle çek veren kişinin borç geçmişlerinin görülebileceğini aktardı.

ADANA VERGİ ÖDÜL TÖRENİ