Bir Elin Verdiğini Diğer El Görmüyor

  • 14.07.2014
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

 

Borsa Başkanımız Murat KAYA “Yardım paketleri için çeşitli firmalardan aldığımız teklifler arasında kaliteli ve fiyatı uygun olanları tespit ettik. Her birinin içinde temel gıdalar olan çay, pirinç,bulgur, nohut, mercimek, makarna, sıvı yağ ve şeker bulunan  yaklaşık 16 kğ ağırlığındaki kolilerimize yine meclis üyelerimizin de katkısı ile un ve zeytin ekleyerek dağıtıma hazır hale getirdik.”

 

Gıda yardımlarımızı ilçe merkezimizin yanı sıra beldeler ile köylerdeki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat KAYA "Hedefimiz gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek. Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı aylardan biri olması sebebiyle, bu yılda hazırladığımız gıda paketlerini, yoksul, yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ‘Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek’ anlayışı ile gizlilik içerisinde tamamlamanın ve ulaştırmanın sevincindeyiz. Bu yüzden tüm yardımlarımızı gizlilik içerisinde gerçekleştirdik.

 

Ramazan ayının bereketi, içimize ve kalbimize işlediği beraberlik , birlik ve kardeşlik duygularının daim olmasını dileyerek, güzel bir Ramazan ayı geçirmemizi diliyorum”

 

Bir Elin Verdiğini Diğer El Görmüyor