Eylül Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirdi.

  • 30.09.2020
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Personelelri Eylül Ayı personel toplantısını gerçekelştirdi.

Toplantının ana gündemini HES KOD'u sorgulamaları ve "Talk to Talk" projesi kapsamında gerçekeleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi oluşturdu. 

Toplantıda Covid - 19 salgının etkileri değerlendirilirken, insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının sağlık açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına kurum içindeki hareketliliği ve kişiler arası teması azaltmak, sosyal izolasyonu sağlamak amacıyla alınan tedbirlerden biri olan HES KOD'u sorgulamalarının düzenli bir şekilde devam ettirilmesi öncelikli tedbir kapsamında değerlendirildi.

Salgın sürecinde üyelere verilen online hizmetlerde aksaklık yaşanmaması için personellerin hizmet faaliyetleri yeniden gözden geçirilerek "Talk To Talk" projesi kapsamında ulaşılan üye sayıları ve talepleri değerlendirilerek personel bazında çözüm sunulan talepler ile başkanlığa iletilmesi gereken talepler değerlendirildi.

Eylül ayında gerçeleşen eğitimlerinde değerlendirildiği toplantıda , personellerin yılın başından Eylül ayı sonuna kadar aldıkları eğitimlerin değerlendirilmesi yapılarak eğitim kazanımları analizide toplantıd görüşüldü.

Ekim ayında personellere yönelik eğitimlerin devam edeceği ve hangi eğitimlerin hangi tarihlerde olacağı bu toplantıda belirlendi.

Paydaşımız Mersin Üniversi Girişim Limanının Eylül ayında gerçekleştirdiği "Dijital Dünyada Güvenlik" eğitiminin kazanımlarının görüşüldüğü toplatı paydaşımızın Ekim ayı içinde devam ettireceği eğitimlerin bilgisinin paylaşılması ardına sona erdi.

Toplantının ana gündemleri tamamlandıktan sora, personellerin görüş ve önerileri alındı.

 

Eylül Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirdi.
Eylül Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirdi.