Ticaret Borsaları Konsey Toplantısında; “Üyelerimizle Sahada, Her Anı Paylaşıyoruz.”

  • 22.09.2020
  • tarsustb

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret  Borsaları Konsey toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.

Ticaret Borsaları Konsey üyesi ve Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya katıldığı video konferansla yapılan toplantı sonrası yaptığı açıklamada , Borsa olarak , TOBB’nin ekonomi ve ticaret noktasında iyileştirmeye, düzenlemeye etkin olarak hazırlanan destek paketlerine katkı sağlamaya devam ettiklerini belirtti.

Başkan Murata Kaya, “Konsey olarak üyelerimizin sesini bu platformda duyurmaya devam ediyoruz. Üyelerimizden gelen taleplerle gündemi canlı tutmaya devam edeceğiz. Yakın bir zaman önce gerçekleştirdiğimiz Mersin İli oda ve borsaları istişare toplantısında ilettiğimiz bazı taleplerimizi bu konsey toplantımızda yineleyerek, tarım ürünlerinin üretiminde ve ticaretinde sigorta kapsamının genişletilmesini, ürünlere verilen destek miktarının arttırılmasını ve desteklerin erken ödenmesini talep ettik.

 

HES KODU İle Sağlığınızı Güvene Alın

Covid-19 Pandemisi ile daha güçlü bir şekilde mücadele edebilmemiz için hayata geçirilen “ H.E.S KODU Sorgulama” uygulaması çerçevesinde;  “ HES KODU ” edinmenizi rica ediyoruz. Her geçen gün artan vaka sayılarından dolayı Borsamızda HES KODU sorgulama uygulamasına geçilmiştir. Toplum sağlığının korunmasının daha da önemli hale geldiği bu süreçte üyelerimizin, çalışanlarımızın ve hizmet binasını ziyaret eden misafir ve ziyaretçilerimizin HES KODU (Hayat Eve Sığar) uygulamasını kullanması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederiz. Ayrıca, Covid-19’un işyerlerinde yayılımını önlemek, çalışanların ve toplum sağlığını korumak ve riskli kişilerin tespit edebilmek amacıyla benzer bir kontrol sisteminin üyelerimiz tarafından da hayata geçirilmesinin faydalı olacağı inanıyoruz.

 

Üyelerimizle Sahada, Her Anı Paylaşıyoruz.

Borsa Yönetimi olarak devamlı sahada olduklarını ve gelen talepleri ivedi olarak aktardıklarının da altını çizen Başkan Murat Kaya, “Umutsuzluğa kapılmadan ülkemiz için daha fazla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Biz de sahadaki durumu en hızlı şekilde aktarmaya devam ediyoruz. Dolayısıyla hiç ara vermeden üyelerimizle temasta olup, sıkıntı ve önerileri toplamayı sürdürüyoruz. Tarımın ve gıdanın sağlıklı ve çağdaş pazarlanmasının bu denli öne çıktığı içinde bulunduğumuz dönem aslında borsamız ve üyeleri için oldukça büyük bir fırsat. Ekonomi ve ticaretteki bu süreci de aşacak ve kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” şeklinde sözlerini tamamladı.


..

 

Click the banner to read this article in English or Russian

Ticaret Borsaları Konsey Toplantısında; “Üyelerimizle Sahada, Her Anı Paylaşıyoruz.”
Ticaret Borsaları Konsey Toplantısında; “Üyelerimizle Sahada, Her Anı Paylaşıyoruz.”
Ticaret Borsaları Konsey Toplantısında; “Üyelerimizle Sahada, Her Anı Paylaşıyoruz.”