Borsa ve Tarsus TSO İftarda Buluştu

• 04.07.2014

Borsamız ve Tarsus TSO ile birlikte düzenlediğimiz iftar yemeğinde kent protokolü ve işadamlarını buluşturduk. Düzenlediğimiz İftar yemeğinin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini dileyen Borsa Başkanımız Murat Kaya,” Ramazan ayı, birlik ve beraberliğe bizleri davet eden, dayanışmayı ve paylaşmayı sağlayan, dostluk, kardeşlik vecibelerini en güzel şekilde öne çıkaran bir aydır.

İlçemizin yöneticileri, bürokratları, iş dünyasının temsilcileri, siz değerli üyelerimiz ile birlikte, birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi olan bu iftarı yapabilmenin hazzı içerisindeyiz. Bizim konumuz Tarsus.Tarsus’un gelişimi ve tanıtımı için çalışmalarımıza iki kurum olarak aralıksız devam etmekteyiz.Göreve başladığımızdan beri 1 yıl geçti. Bu 1 yıl içerisinde, hizmet kalitesini artırarak, çözüm üreten, ilçemizin ve üreticimizin gelişmesine katkı sağlayacak projeler ürettik ve uyguladık. Tüm bunları hizmet kalitemizi artırarak yapabilmek için kalite belgemizi yeniledik ve Akredite Borsa olduk. Yaptığımız her işi sizlerin desteği , Paydaşlarımızın işbirliği ve Tarsus’lu  tüccar ve sanayicimizin ilgisi ile gerçekleştirdik ve birlikte gerçekleştirmeye de devam edeceğiz.” Dedi.

Okunan Ezan-ı Şerif’in ardından oruçlarını açan davetlilere Tarsus Müftüsü Hayri ERENAY iftar sonrası dua yaptırdı.

Borsa ve Tarsus TSO İftarda Buluştu