BAŞKANIMIZDAN MÜBAREK RAMAZAN AYI MESAJI

  • 27.06.2014
  • tarsustb

Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği ve içerisinde Kadir Gecesi ile birlikte birçok güzelliği barındıran mübarek Ramazan ayına ulaşabilmenin sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz.

 

Ramazan ayı; gönüllerimizin coştuğu, teravih, oruç, iftar, sahur, zekat, fitre ve sadakalarla bambaşka bir maneviyatın yaşandığı, kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği, ruhlarımızın güzel telkinlere ve uyarıcı öğütlere açık olduğu,  manevi duygularımızın canlılık kazandığı, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği müstesna bir aydır. Ramazan ayı insanlar arasında toplumsal dengenin sağlandığı bir zaman dilimidir. Zengin ile fakir arasında bir köprü kurulduğu değerli bir aydır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle , Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in müjdelediği bu mübarek Ramazan ayının nefsimiz, ailemiz, Milletimiz ve bütün İnsanlık için huzur ve barış getirmesini, tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız namazlarımızı, vereceğimiz zekat, fitre ve sadakalarımızı, yapacağımız hayırlarımızı kabul buyurmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.

 

BAŞKANIMIZDAN MÜBAREK RAMAZAN AYI MESAJI