Mayıs Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirdi.

  • 29.05.2020
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası personelleri Mayıs ayı personel toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda Covid - 19 salgının etkileri değerlendirilirken, insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının sağlık açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına kurum içindeki hareketliliği ve kişiler arası teması azaltmak, sosyal izolasyonu sağlamak amacıyla alınan tedbirler öncelikli olarak değerlendirildi.

Salgın sürecinde üyelere verilen online hizmetlerde aksaklık yaşanmaması için personellerin hizmet faaliyetleri yeniden gözden geçirildi.

Personel toplantısında salgın sürecinde Borsa Üyelerinden gelen talep ve sorunların ilgili mercilere iletilmesi, sonuçlandırılan taleplerin neler olduğu analiz edildi.

27 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleşen Stratejik Plan Hazırlık Kurulunun çalışmaları personellere aktarılarak 4. dönem 2021-2025 Yılları Tarsus Ticaret Borsası Stratejik plan hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Yeni Stratejik Planın ilk defa 5 yıllık düşünüldüğü, yaşanan pandeminin ardından ihtiyaç tespitlerinin farklılaştığı, analiz bulgularının bütünleştirilerek değerlendirilmesi, geleceğe bakışın "Koronadan sonra gelecek"  olarak analizinin değerlendirilmesi, Misyon değişikliğinin ve farklılaştırma stratejisinin ana hatları personellerle paylaşıldı.

Toplantının ana gündemleri tamamlandıktan sora, personellerin görüş ve önerileri alındı.

Mayıs Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirdi.
Mayıs Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirdi.