Export Akademi Programı ile İhracata Hazır Olun

  • 15.04.2020
  • tarsustb

Export Akademi Programı ile İhracata Hazır Olun

Borsadan yapılan açıklamada Ticaret Bakanlığınca kamu özel sektör işbirliğinde gerçekleştirilen Export Akademi Programı Seminerleri başladığı belirtilmiştir.

Export Akademi Programı ile kadın ve genç girişimcilerimizin ihracatçı olabilmeleri için eğitimler düzenlendiği, bu eğitimlerden mezkur girişimcilerin yararlanmasının önemli olduğu ifade edildiği üzere ihracat yapmaya istekli, potansiyeli olan girişimcilerin ihracatta başarıya ulaşmış girişimcilerle bir araya getirilmesi amaçlanmıştır.

Söz konusu eğitim programlarında ihracata yönelik devlet desteklerinden dijital pazarlama ve sanal pazarlara, gümrükleme ve iade süreçlerinden satış yöntemlerine, uygun paketlemeden ödeme sistemleri ve lojistik çözümlere kadar hemen her konuda eğitimler verilmektedir.

Kamu özel sektör işbirliğinde gerçekleştirilen Export Akademi Programı ile kadın ve genç girişimcilerin ihracatçı olabilmeleri için eğitimler düzenlenmekte olup, 16 Nisan 2020 tarihinde, Zoom Programı üzerinden "Online Export Akademi Programı" gerçekleştirilecek, mezkur eğitim programına https://www.exportakademi.com/kayit-ol/5 linki aracılığıyla kayıt olunabilecektir.

 

Borsamız üyelerine ve Kadın/Genç Girişimci Kurulları üyelerine önemle duyurulur.

Export Akademi Programı ile İhracata Hazır Olun