Hisarcıklıoğlu, Başkanlarla Video Konferans Aracılığıyla Buluştu

  • 09.04.2020
  • tarsustb

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda / Borsa Yönetim Kurulu Başkanı ile video konferans aracılığıyla toplantı yaptı.​

Toplantıda, koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar ile mevcut duruma ilişkin istişare yapıldı.

Borsa Başkanı Murat Kaya nında katıldığı toplantı sonrasında üyelerimizin taleplerine istinaden "Ekonomide Hayata Geçen Destekler" in anlatıdığı açıklama  Borsa web sayfasında yayınlanmaya başladı.

Ayrıca Borsadan yapılan açıklamada borsa üyelerinin korona virüsü salgını kapsamında taleplerinin hızlı bir şekilde alınmasını sağlamak amacıyla internet üzerinden form sayfası oluşturuldu.

Üyelerinin taleplerine hızlı bir şekilde çözüm sağlamayı hedefleyen Borsa gelen talepleri ilgili makamlara TOBB aracılığıyla ivedi bir şekilde ulaştırarak takibini de yapmaktadır.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Covid-19 salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirlerin ve çalışmaların, sektörün üzerindeki etkilerini azalttığını da vurgulayarak, "Tüm dünyayı etkileyen bu salgının, ülkemiz üzerindeki olumsuz hareketlerini de Allah'ın izni ile birlik ve beraberlik içerisinde atlatacak güçteyiz" dedi.

Sanal ortamda gerçekleştirilen toplantıya katılım sağlayan Başkan Murat Kaya, “Koronavirüs salgını nedeniyle Dünyanın karşı karşıya kaldığı büyük bir krizi yaşıyoruz. Ülkemiz de buna karşı  topyekûn mücadele veriyor. Bütün dünya ile birlikte ülkemizin de zorlu süreçten geçtiği bu dönemde üyelerimizin yaşamış olduğu sıkıntıları video konferans yoluyla TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na bir kez daha aktarma fırsatı yakaladık. Koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar ile mevcut duruma ilişkin istişarelerde bulunduk’ dedi.

 

Başkan Murat Kaya, İş dünyasının yaşamış olduğu sıkıntılara kayıtsız kalmayarak, ekonomik tedbirler konusunda gece gündüz çalışmalarını başarıyla sürdüren TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve ekibine teşekkür etti.

 

Sayın Üyemiz, İlgili makamlara iletmek üzere Korona Virüsü salgını kapsamında taleplerinizi iletmeniz için TUKLAYINIZ

 

Vergiler için Tıklayınız

 

Tarım için Tıklayınız

 

İstihdam ve Ulaşım İçin Tıklayınız

 

İdari ve Kefalet için Tıklayınız

 

Mali Yükler ve Kredi İçin Tıklayınız

Hisarcıklıoğlu, Başkanlarla Video Konferans Aracılığıyla Buluştu