TOBB 68 Yaşında "Gelecek, Bizlerin Başarıları İle Şekillenecek" (Yerel Basın Haberi)

  • 12.02.2020
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Türk İş Dünyasının gelişen global ticarette rekabet mücadelesinin en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu belirterek,

“Gelecek bizim başarılarımız ile şekillenecektir” dedi.

Murat Kaya, TOBB’un 68. kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazetemize yaptığı açıklamasında

“Yaşadığımız her türlü zorluğa karşın her yıl biraz daha gelişen bir devlete ve ülkeye sahip olmak, bunu 68 yıl boyunca ayakta tutabilmek önemli ve gurur verici bir başarıdır. Bu başarı da Tarsuslu iş insanlarının ve onların örgütü olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkısı büyüktür” ifadesini kullandı.

Refah seviyesi yüksek, geleceğe güvenle bakan bir halk ve etkili bir devlet yaratabilmenin ancak kamu yönetiminden özel sektöre kadar bütün kurumların verimli bir çalışma sürdürmesi sonucu sağlanabileceğinin altını çizen Kaya “Toplumsal ihtiyaçları karşılarken devletimize yeni kaynaklar sağlamayı da başarabilir ve böylelikle şirketlerimizi güçlendirebiliriz. Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki, gelecek bizim başarılarımız ile şekillenecektir” dedi.

Esas olanın doğru ekonomik ve siyasi vizyonların belirlenmesi olduğunu da belirten Kaya “TOBB Başkanımız sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da ifade ettiği üzere, Tarsus Ticaret Borsası olarak bizlerde aynı ruh ve aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de güçlü Tarsus, güçlü Türkiye ve güçlü bir ekonomi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 68. Kuruluş yıldönümü kutluyor, dünden bugüne emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

(Tarsus Yenises Gazetesi)

TOBB 68 Yaşında "Gelecek, Bizlerin Başarıları İle Şekillenecek" (Yerel Basın Haberi)