2019 Yılı Son Personel Toplantısı Gerçekleşti

  • 30.12.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası personelleri yılın son personel toplantısını Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ile birlikte gerçekleştirdi.

Bir yılın değerlendirmesini yaptıkları son toplantıda personeller, 2020 yılından beklentilerini, 2020 yılı hedeflerini de son toplantıda birbirleri ile paylaşarak yeni yılda daha üretken olmayı amaçladıklarını belirttiler.

 

Başkan yardımcısı Ali Seçer, personellerin yeni yılını kutlayarak "Yıl değişince, her şeyi değiştirmek için bir eşik noktası haline geliverir. Bunun olumsuz bir yanı yok.  Ama koyduğumuz hedeflere nasıl ulaşacağız? Hedefleri koyarken nelere dikkat etmeliyiz? İşte asıl mesele bu!"dediği konuşmasının devamında yeni yıldan beklemek umudu artırır. Kendimizden değil, “ötekinden beklediğimiz sürece, umutlar hayal kırıklığına dönüşür.Geçmiş yıldaki başarısız yöntemleri tekrar etmek, yeni yılda bir şey kazandırmaz. Yeni yılın elimizi kolumuzu bağlamaması için, başarısız stratejileri, yenileriyle değiştirmek zorundayız. İşte tam bu noktada  kendinize inanın. " dedi.

2019 Yılı Son Personel Toplantısı Gerçekleşti
2019 Yılı Son Personel Toplantısı Gerçekleşti