Başkan Murat Kaya'nın 10 Kasım Mesajı

  • 08.11.2019
  • tarsustb

Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Borsa Başkanı Murat Kaya, özel sektör olarak en büyük mücadeleyi, ekonomik gelişim ve daha güçlü Türkiye vereceklerini belirterek “Cumhuriyet gibi büyük bir emaneti devraldığımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıldönümünde şükran ve minnet ile anıyoruz.” dedi.

Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Daha çok çalışarak, daha çok üreterek bu ülkeye hizmet etmek, dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında olmak bizim en büyük hedefimizdir.Ülkemizin gelişen ekonomisi, üreten insanı ile başladığımız işleri, birlik içinde, beraberce istediğimiz hedefe ulaştıracağımıza inancımız tamdır.

Biz ve geleceğimiz olan nesillerimiz bu hedeften hiçbir zaman sapmayacak ve Atatürk’ün aziz hatırasına layık olacaktır. Biz Ülkemiz insanlarına güveniyoruz,. Büyük Önderimizin " Yeni Türkiye Devleti cihangir bir devlet olmayacaktır. Fakat yeni Türkiye Devleti, bir ekonomik devlet olacaktır." sözü ile yorulmaksızın gayretle çalışarak, üreterek sorumlu olduğumuz Ülkemizin aydınlık geleceğine hep sahip çıkacağız.

"Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır "

Ülkemizi çağdaş medeniyetler yolunda zirveye doğru götürecek, O'nun emanetlerini milli egemenlik ve demokrasi anlayışını, çağdaş uygarlık hedefleriyle daima koruyacak ve yaşatacağız.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk milletinin ışık kaynağı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Başkan Murat Kaya'nın 10 Kasım Mesajı