BORSAMIZDAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

  • 21.02.2013
  • tarsustb

Borsamız Yöneticileri Meclis Başkanı Aytekin İnç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Abdurrahim Kesmen ve Sayman Üyemiz Ali Nail Özkul Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy’u ziyaret etti.


Meclis Başkanı Aytekin İNÇ; “Ziyaretimiz hem beşeri ilişkilerimizi güçlendirmek hem de kurumlarımız arası münasebeti iyileştirmektir. Bizler şahsımızda Tarsus'ta asayişi başarıyla sağladığınızdan ötürü Sizi ve emniyet teşkilatımızın tüm çalışanlarını yürekten kutluyoruz.” dedi.
 
Ziyarette, Borsa olarak üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek, üreticilerin ürünlerini mutlak fiyattan satabilmelerine olanak sağlamak için üstlenilen Tarsus Ticaret Borsası Pazar Yeri ve Satış Salonu Hizmet alanının 28 Şubat’ta yapılacak Tanıtım ve Temel Atma törenine davet edilen Emniyet Müdürümüze ayrıca yer konusunda  “Yapım aşaması bittikten sonra alıcı ve satıcılar ürünlerini daha iyi değerlendireceklerdir. Kentimiz, bölgemiz ve dolayısıyla ülkemiz ekonomisine katkı ve katma değer sağlanacaktır.” Kısa bilgi verildi.
 
Ziyaretten ve davetten memnun olan Sayın Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy sıcak ve samimi hali ile memnuniyetini dile getirdi.
BORSAMIZDAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET