Meclis Başkanı Ekincioğlu'nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

• 28.10.2019

Borsa Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında ; “Milletimiz Cumhuriyet rejimi ile kazandığı değerleri toplum hayatının vazgeçilmez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları ise Cumhuriyete olan sadakati sayesinde birlik beraberliğinden ödün vermeden aşmayı bilmiştir Bize emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti'nin 96. kuruluş yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, milli mücadelemizin ölümsüz kahramanları olan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten kutluyorum."dedi.

Meclis Başkanı Ekincioğlu'nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı