Başkan Murat Kaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

  • 28.10.2019
  • tarsustb

Başkan Murat Kaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında ; Türkiye Cumhuriyeti’nin 96. Yıl dönümünü kutladı.

Başkan Murat Kaya mesajında " Bizim yol haritamız, her şeyini kaybetmiş bir milletin  büyük zaferinin sonucu olan Cumhuriyet'tir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği, ‘muasır medeniyet seviyesine’ ulaşmak için bugün, her günkünden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Milletimiz Cumhuriyet rejimi ile kazandığı değerleri toplum hayatının vazgeçilmez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları ise Cumhuriyete olan sadakati sayesinde birlik beraberliğinden ödün vermeden aşmayı bilmiştir. Milletimiz kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacaktır.

Dün olduğu gibi bugün de milletimizin azim ve kararlılığı bizim yegane güç kaynağımızdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 96. yılını yürekten kutluyor, Türkiye Cumhuriyetini kuran ve koruyan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak tüm şehit ve gazilerimiz saygıyla, rahmet ve minnetle anıyorum." dedi

Başkan Murat Kaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı