KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ TEBLİĞİ YAYINLANDI

• 12.05.2014

Bakanlık tarafından belirlenen usul ve esaslara uygun olan ve kabul edilen proje başvurularında, hibeye esas yatırım tutarının % 50’sine hibe yoluyla destek verilir.Hibeye esas yatırım tutarı gerçek kişiler için mal başına 50.000 TL ve tüzel kişiler için mal başına 100.000 TL’yi geçemez. Ancak süt üretici birlikleri, damızlık sığır yetiştiricileri birlikleri, koyun-keçi yetiştiricileri birlikleri, hayvancılık kooperatifleri üst birlikleri ve tarımsal amaçlı kooperatifler 100.000 TL’lik yatırım tutarı kadar birden fazla süt soğutma tankı alabilirler. Mal alım bedellerinin, bu maddedeki miktarları aşması durumunda aşan kısım başvuru sahibi tarafından ayni katkı olarak karşılanır.Başvuru bütçeleri KDV hariç hazırlanır.

İlgili Resmi Gazete Sayfası için  tıklayınız

KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ TEBLİĞİ YAYINLANDI