Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya Ziyaret

  • 09.09.2019
  • tarsustb

2019 Yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Tarsus Kaymakamlığı’na atanan Kadir Sertel Otcu’ya, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ile Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Hıdıroğlu ve Genel Sekreter Hasan Şanlı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Murat Kaya, Borsa'nın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında genel bilgileri Kaymakam Otcu'ya aktardı.

Genel anlamda Tarsus'un ekonomisi, tarımı, tarımdaki payı, sosyo-kültürel durumu konularında bilgiler paylaşan Başkan Murat Kaya , "Borsa olarak işbirliği içinde olduğumuz kurum ve kuruluşlarla birçok çalışmaya imza attık. Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz. Tarsus'un yarınının bugününden daha iyi olması için çalışıyoruz. Bir kez daha Tarsus'a hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu  ise Başkan Murat Kaya ve yönetim kuruluna gösterdikleri ilgi ve yakınlık nedeniyle teşekkür ederek, Tarsus için el ele vererek başarılı çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak, şehrin ekonomik, nüfus yapısı ve genel durumu hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Kaymakam  Kadir Sertel Otcu’ya Ziyaret
Kaymakam  Kadir Sertel Otcu’ya Ziyaret
Kaymakam  Kadir Sertel Otcu’ya Ziyaret