Borsa Başkanı Kaya’dan, Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Kutlaması

  • 08.09.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Borsa Başkanı Kaya, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle yaptığı açıklamasında “Bizleri başarıya ulaştıracak en önemli kurumun okul, en önemli aracın ise eğitim olduğunu unutmamalıyız. Bir eğitimci olarak çocukların ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında ilk ve öncelikli adres okuldur. Ancak şu da unutulmamalıyız ki, böylesine büyük bir görevi tek başına okula yüklemek yanlış olur. Gençlerimizi desteklemek hepimizin boynunun borcudur. Yeni eğitim-öğretim yılında herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. O zaman başarı kaçınılmaz olacaktır” dedi.

Ticaret Borsası’nın bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığını hatırlatan Başkan Kaya, öğrenci, öğretmen ve velilere verimli bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini temennisinde bulundu

Borsa Başkanı Kaya’dan, Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Kutlaması