Borsa Başkanı Murat Kaya 'nın “Kadir Gecesi” Mesajı

  • 31.05.2019
  • tarsustb

Borsa Başkanı Murat Kaya, mükâfatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında, insanlık dışı muameleye maruz kalanlara sabır ve dayanma gücü temennisinde bulundu.

Başkan Murat Kaya ,“Rahmet ve mağfiret ayı olan ramazanın sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu kutlu gecenin insanımız arasındaki kırgınlıklara ve dargınlıklara son vermesi, kırık kalplerin onarılması, dünyanın dört bir yanında açlıkla, sefaletle, hastalıklarla mücadele eden, savaşlardan mağdur olan insanlar için, dünyaya barış ve huzur getirmesi en büyük dileğimizdir. Hiç şüphesiz bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır” dedi.

Kur-an' ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği Ramazan ayı içinde bulunan bu en kıymetli gecemizin bizler için birer kurtuluş, bağışlanma ve mağfiret günü olmasını diliyor , tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, gecenin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyor, Kadir Gecemizi tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

Borsa Başkanı Murat Kaya 'nın “Kadir Gecesi” Mesajı