Borsa Üyeleri İftarda Buluştu

  • 22.05.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası, 11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısı ile her yıl gerçekleştirdiği iftar programlarına devam ediyor.

İftar yemeğinin ilkini geçtiğimiz günlerde Gülek Mahallesinde veren Borsa Meclisi, ikincisini ise Üyelerine verdi.

Tarsus’un ekonomik ve ticari hayatına olduğu kadar sosyal ve kültürel etkinliklerinde de öncü rol üstlenen Ticaret Borsası Meclisi, birlik ve beraberlik adına manevi duyguların güçlendiği böylesi manevi bir iklimde üyeleri ile birlikte iftar sofrasında bir araya gelmiş oldu.

Borsa bahçesinde düzenlenen iftar programı, hocaların Kuran’ı Kerim tilavetiyle birlikte eller şükür için semaya açıldı ve ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İ. Hakkı Ekincioğlu, iftar programı sonrasında yaptığı konuşmada, “Ramazan ayının ülkemiz için birlik ve beraberliğe, barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek, Borsa üyelerinin ve Tarsusluların yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ise, Ramazan ayının kardeşlik duygularının en yoğun hissedildiği bir ay olduğunu belirterek “Birlik ve beraberliğimizin ön plana çıktığı bu mübarek Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimizde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Tarsus’un sorunlarına çözüm ararken her zaman birlik ve beraberliğin yanı sıra kocaman bir aile olmanın gücünü kullandıklarının altını çizen Murat Kaya “Her zaman söylediğimiz gibi, sevdamız da derdimiz de her zaman Tarsus olmuştur. Biz sadece ticari hayatta değil, sosyal, kültürel, alanlarda da her zaman şehrimizin yanındayız. Bugüne kadar Tarsus’un gelişmesi ve önünün açılması anlamında çeşitli projeler oluşturduk. Her zaman ifade ettiğimiz üzere bizim Tarsus için hedeflerimizi büyük. Üretime, istihdama, kalkınmaya yönelik projelerimiz hayata geçirildiğinde bu kenttin ekonomisinin canlanacağına yürekten inanıyorum. Ben bu vesileyle, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğinin yaşandığı bu ayda paylaşımın, beraberliğin ve sevginin ön plana çıkmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, mübarek Ramazan ayın verdiği bereket ile iftar sofralarımıza tat ve huzur getirmesini diliyorum” ifadesini kullandı.

Tarsus'un her alanda kalkınması ve gelişmesine katkı sunan, üreten, çalışan, alın teri döken Ticaret Borsası üyelerinin buluştuğu iftar yemeği kentin ekonomisi ve ticareti üzerine yapılan sohbetlerin ardından tamamlandı.

İftar yemeğine, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan, Tarsus SGK Müdürü Süleyman Metin, Tarsus Kızılmurat Vergi Dairesi Müdürü Veysel Kurt ve Şehitkerim Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Hatipoğlu, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı,  Tarsus Süt Üreticiler Birliği Başkanı Danyal Avşar,Borsa yönetimi ve meclisi ile üyeler katıldı.

Borsa Üyeleri İftarda Buluştu
Borsa Üyeleri İftarda Buluştu
Borsa Üyeleri İftarda Buluştu
Borsa Üyeleri İftarda Buluştu
Borsa Üyeleri İftarda Buluştu
Borsa Üyeleri İftarda Buluştu