Nisan Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 30.04.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Personellerinin Nisan ayı personel toplantısı gerçekleşti.Toplantı personelimiz Serdal Özkardeşler'in doğum günü kutlaması ardından aşağıdaki hususların görüşülmesiyle başladı.

Toplantı gündemlerinde matbu gündem maddelerinden, 2019 yılı Mart ayı sonu itibariyle  Haberleşme Talimatına göre çıkarılan istatistikler ve sonuçları değerlendirildi, 2019 yılı Mart sonu itibariyle Personel İş Planlarının değerlendirilmesi, Mayıs ayında gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgi paylaşımlarında bulunuldu. Ayrıca 2019 yılı Kalite Hedefleri ve Faaliyet Takvimimiz değerlendirilerek tarihi netleşmeyen faaliyetler için termin tarihi belirlendi ve Web Etkinlik Takvimimizde yer almasına karar verildi. 25.04.2019 tarihinde gerçekleşen Akreditasyon Geliştirme Ziyareti sonrasında alınan notlar ve yapılacaklar listesi belirlenerek görev paylaşımlarında bulunuldu. Stratejik Planımızdan oluşan İş Planlarımızın Hedef değişiklikleri görüşülerek bilgilendirmede bulunuldu.

Muhtelif öneri ve talepler gündeminde Genel Sekreterimiz Hasan Şanlı Personellerin iç iletişim ve işleyişimize yönelik bilgilendirme ve hatırlatmalarda bulunarak toplantımız sona erdi.

Nisan Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
Nisan Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi