Borsa Başkanı Kaya'dan 1 Mayıs Kutlama Mesajı

  • 30.04.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; Büyüyen Türkiye’nin ekonomisinin ardında işçilerin ve emekçilerin yer aldığını belirterek, Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde işçi ve emekçilerin alın teri ve emeği bulunduğunu belirtti.

Başkan Murat Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlenmesindeki harcın suyu işçi ve emekçilerimizin alın teridir. Güçlü Türkiye'nin temelleri için İşçinin ve emekçinin üretim için akıttığı alın teri, rahmetinden şüphe duymayacağımız en bereketli yağmurdur. Bu nedenledir ki; bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz.

Ülkemizin en değerli sermayesi olan işçilerimizin, emekçilerimizin hak ettikleri yaşam standartlarına kavuşmaları, sosyal adaleti sağlayacağı gibi, birçok toplumsal sorunun ortadan kaldırılmasına da yardımcı olacaktır.

Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan yaşama emek veren herkese sağlık, mutluluk ve başarı diler,1  Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten duygularımla kutlarım.

Borsa Başkanı Kaya'dan 1 Mayıs Kutlama Mesajı