Borsadan Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'a Ziyaret

• 12.04.2019

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Üyeleri 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ardından Tarsus Belediye Başkanı seçilen Dr.Haluk Bozdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret heyeti tarafından iyi dileklerin sunularak, birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, yerel yönetimlerin, üniversite,  sivil toplum kuruluşları ile şehir halkının iş birliğinin önemli olduğunu vurgulayarak, bu birlik ve beraberliğin Tarsus ’da güçlü bir şekilde sağlanmasının arzu edildiğini, Tarsus Ticaret Borsası'nın işbirliğine her zaman hazır olduğunu ifade etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ise Borsanın işbirliğine ve katkısına büyük önem verdiğini, Tarsus ile ilgili çalışmalarda ortak hareket edilmesinin, şehre yapılacak yatırımlarla ilgili çalışmalarda, Başkan Murat Kaya'nın söz ettiği üniversite, yerel yönetim, sivil toplum kuruluşları ile şehir halkının bir araya getirilmesi hususuna öncelik ve önem vereceklerini ifade ederek, Tarsus'un potansiyelini öne çıkaracak tüm konularda işbirliğinin şart olduğunu belirtti.

Borsadan Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'a Ziyaret